Web Analytics Made Easy - Statcounter

ژنرال فرانک مک کنزی روز چهارشنبه به وقت محلی این مطالب را  در گفت و گو با نشریه تایم بیان کرد.
تارنمای نشریه تایم با اشاره به حمله موشکی ایران پس از ترور سردار شهید قاسم سلیمانی به پایگاههای عین الاسد و اربیل نوشت که در ژانویه سال ۲۰۲۰، ایران بیش از ۱۲ موشک قیام ۱ و فاتح ۳۱۳ را به سمت دو پایگاه عین الاسد و اربیل در عراق شلیک کرد که در آنها صدها نیروی آمریکایی حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این موشک ها به ساختمان ها و هواپیماها آسیب جدی زد اما کسی کشته نشد زیرا اکثر سربازان آمریکایی توانستند قبل از برخورد موشک ها وارد پناهگاه ها شوند اما ۱۰۹ سرباز آمریکایی دچار ضربه مغزی شدند.

رئیس ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) در این گفت و گو اظهار داشت: آن موشک ها در ده متری اهداف خود اصابت کردند. کاری که ایرانی ها در سه تا پنج سال گذشته انجام داده اند، این است که یک پلتفرم بسیار توانمند موشک بالستیک ساختند.

این خبر در حال تکمیل است.
https://time.com/6123380/iran-near-nuclear-weapon-capability/

برچسب‌ها ایالات متحده آمریکا ایران موشک

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ایالات متحده آمریکا ایران موشک ایالات متحده آمریکا ایران موشک موشک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۶۸۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکیه از نخست‌وزیر هلند برای دبیرکلی ناتو حمایت می‌کند

به گزارش خبرگزاری مهر، نشریه واشنگتن‌پست به نقل از یک مقام ارشد دولت ترکیه اعلام کرد که ترکیه به متحدان خود در ناتو گفته است که آنکارا از نامزدی «مارک روته» نخست وزیر هلند برای تصدی دبیرکلی ناتو حمایت می‌کند.

این مقام ارشد دولت ترکیه که نخواست نامش فاش شود دراین‌باره افزود که آنکارا امروز دوشنبه این موضوع را به اطلاع دیپلمات های متحدان خود در ناتو رسانده است.

این تصمیم دولت ترکیه سه روز پس از سفر روته به ترکیه اتخاذ شد که هدف از سفرش جلب حمایت رجب طیب اردوغان، رییس جمهور ترکیه بود.

ینس استولتنبرگ، دبیرکل کنونی ناتو و نخست وزیر سابق نروژ که از سال ۲۰۱۴ بالاترین مقام غیرنظامی ناتو را بر عهده داشت، به پایان دوره خود نزدیک می شود. پس از عملیات نظامی روسیه در اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، مأموریت او چندین بار تمدید شده است، زیرا ناتو به دنبال حفظ یک دست ثابت در راس آن بود.

کد خبر 6092320

دیگر خبرها

  • گفت‌وگوهای پنهانی عربستان با اسرائیل در جریان جنگ غزه
  • فعالان حقوقی آمریکا خواستار قطع کمک‌های نظامی به اسرائیل شدند
  • جنگ فرهنگی آمریکا علیه عراق و منطقه
  • اذعان ارتش صهیونیستی به کشته و زخمی شدن 3 نظامی خود در غزه
  • توافق مهم ضد تروریستی ایران و پاکستان چه بود؟ | محل استقرار افسران رابط نظامی مشخص شد
  • عملیات «فتح موعود» و تحقیر نیروی دریایی آمریکا
  • ترکیه از نخست‌وزیر هلند برای دبیرکلی ناتو حمایت می‌کند
  • عملیات «وعده صادق» بخش کوچکی از توان نظامی ایران بود
  • تفرقه در وزارت خارجه آمریکا/ اختلاف بر سر حمایت تسلیحاتی از اسرائیل است
  • جزئیات توافق آمریکا و عربستان برای سازش میان ریاض و تل‌آویو